Professzionális statikus, Gif, Flash vagy HTML5 bannerek egyedi igények szerint.


Mi is az banner hirdetés

Napjaink online hirdetési formáinak leginkább meghatározó részét képezik az animált képes hirdetések más néven banner hirdetések. Ezek általában rövid szöveget, képi elemeket, videót és ezek kombinációit tartalmazó animációk, megjelenítő marketing tartalmak. Ezen reklámanyagok legfőbb előnye a testreszabhatóság - egyazon hirdetés különböző technológiával történő megvalósítása, rugalmas megjelenítési méretben -, az olcsóság és emellett a hatékonyság.
Ezeken kívül az iparág - követve a legújabb online trendeket - ma már lehetőséget biztosít a látványos hirdetések multiplatformos megjelenítésére, vagyis asztali számítógépen, tableten és telefonon, minden típusú böngészőben egyaránt képesek megjelenni, növelve ezzel a reklám hatékonyságát. A hirdető fél így biztos lehet abban, hogy hirdetései értékesítésének technikai akadályai nem lesznek és a reklám banner minden releváns esetben meg fog jelenni a potenciális ügyfél számára.
Az általunk készített bannerek mindegyike eleget tesz a Google AdWords online hirdetési redszer által támasztott követelményeknek.

Banner hirdetés típusai

Az idő előrehaladtával új lehetőségek nyíltak meg mind a fejlesztők, mind pedig a hirdetni vágyók számára az online marketing világában. Ügyfeleink részére az alábbi banner típusok elkészítésére kínálunk megoldásokat:
  • Statikus
  • Gif
  • Flash
  • HTML5

Statikus, képi banner

A statikus, állóképből álló hírdetés a legegyszerűbb felépítésű banner típus a kínálatunkban. Előnye, hogy olcsón elkészíthető, ugyanakkor a hirdetés hatékonysága általában jóval elmarad animált társaitól.

Animált Gif banner

A Gif (Graphics Interchange Format) egy képek tárolására alkalmas fájlfomátum. Kis mérete és multiplatformos megejeníthetősége miatt időtálló megoldásnak számít a webes hirdetések piacán. Rövid, egyszerű képi elemeket tartalmazó animált hirdetés elkészítését teszi lehetővé. Ideális megoldás lehet azok számára, akik alacsony áron szeretnének animált megjelenésű hírdetéseket feladni. Ugyanakkor fejlettebb technológiával készült társaitól eltérően nem programozható, így nem képes a felhasználó által kiváltott eseményekre reagálni sem (gomb főlé húzott egér, egyéb interakciók).

Animált Flash banner

Az animált Flash banner elidegeníthetetlen előnye előbbiekhez képest sokoldalú programozhatóságában rejlik. Segítségével akár reklámhirdetés köntösbe bújtattott kisebb programokat jeleníthetünk meg, úgy mint például biztosítási kalkulátor, szolgáltatói időpont egyeztetés, vagy akár adatbázisba történő feliratkoztatás. A Flash-ben készül vizuális animációk és képi elemek megjelenési módjának csak a képzelet szab határt, az így készült bannerek minden esetben egyedi élményt nyújtanak a felhasználó számára. A Flash hirdetések hátránya, hogy ma már egyik nem-asztali böngésző sem támogatja azokat.

HTML5 banner

Ma az egyik leginkább preferált banner típus a HTML5 technológiával készült banner. Az így készült hirdetés a fent felsorolt banner típusok minden előnyével rendelkezik, egyedileg programozható, magas szintű animációk elkészítését teszi lehetővé és megjelenítése minden eszközön támogatott (mobil, tablet, asztali). Az animált HTML5 hírdetéseket ügyfeleink számára akár 48 órán belül ekészítjük.

Banner méretek

A világhálón számtalan méretben megtalálhatók bannerek, a hírdetések mérete leginkább a hírdető weboldal által kínált felületektől és a Google AdWords által meghatározott méretektől függ. A legnépszerűbb banner méretek a következők:
Banner készítés méretek